Sremska Mitrovica – Na nedavnom održanom prvenstvu Evrope u fitkidu, u italijanskom gradu Rimini, Srbija je po prvi put imala predstavnice u svim uzrastnim kategorijama. Učestvovalo je 250 takmičara iz 11 zemalja(Mađarska, Španija, Francuska, Nemačka, Danska, Island, Finska, Norveška, Litvanija, Srbija i domaćin Italija,)

U veoma jakoj konkurenciji, naše mlade takmičarke su zablistale i Srbiji su pripale srebrena i bronzana medalja, a Mađarice su bile neprikoslovene.

U starosnoj kategoriji do devet godina, Sara Kiš(Sokolsko društvo 2, Sremska Mitrovica) osvojila je drugo mesto, a do 11 godina, Zorana Sladek(Sremska Mitrovica) bila je treća.

U konkurenciji do 13 godina, Sari Hornai(Figura, Sombor) pripalo je šesto, a Andrei Kostandinović(15) iz beogradske Dive, peto mesto.

U kategoriji takmičarki do 18 godina, Stefana Ivković(Diva, Beograd) osvojila je četvrto mesto, dok je šesta bila Ana Radovanović(Sokolsko društvo 2, Sremska Mitrovica).

Selektorka naše reprezentacije je Marija Savić Srećković, predsednica Fitnes saveza Srbije, prezadovoljna je uspehom naših mladih takmičarki.

You may also like