Sremska Mitrovica – U subotu 23. jula na renoviranom stadionu u Hesni, počeo je treći po redu memorijalni turnir, posvećen preminulom sponzoru FK Radnički iz Sremske Mitrovice, Željku Radovanoviću.

Na turniru sem domaćina, učestvuju: Sloven iz Rume, Partizan iz Vitojevaca i Zeka Buljubaša iz Ravnja.
U prvoj utakmicu sastali su se domaćin, Radnički i Zeka Buljubaša iz Ravnja. Pobedio je domaći tim rezultatom 4:0. U drugoj utakmici sastali su klubovi iz rumske opšitne, Sloven iz Rume i Partizan iz Vitojevaca. Pobedio je Sloven posle uzbudljive utakmice sa 5:3.

RADNIČKI(SM) – ZEKA BULJUBAŠA(RAVNJE) 4:0 (2:0)
Stadion Radničkog u Hesni. Gledalaca 250. Vreme za igru oblačno i kišno. Teren za igru odličan. Sudija Mihajlović iz Sremske Mitrovice.
Strelci sa Radnički su bili: Skorupan Damir u 33., Ristić Radoslav u 44. i Prokić Saša u 70. i 74. minuti.
RADNIĆKI: Relić, Radovanović N., Stanković N., Ninković D., Šijan, Ivić I., Ristić R., Đurđević, Manev, Skorupan(kapiten), Živanović. Igrali su još: Stević, Miražić, Bojić, Cvijetić, Vuković, Mijić, Vasiljević, Prokić, Pavlović i Rapoti.

ZEKA BULJUBAŠA: Simeunović, Stokić, Bančević, Konjević, Maksimović, Mijajlović, Romandić, Đonlić Dragan, Ivić Z., Đonlić Dalibor(kapiten), Ognjenović, Uglješić. Igrali su još: Đokić M., Belovuković, Đokić V. I Savinović.
U prvoj utakmici Hesnerci su nadigrali borbenu ekipu iz Ravnja. Radnički je nastupio sa dva tima koji su podjednako dobro odigrali svako po poluvreme. Najlepši trenutak utakmice bio je evro gol, Ristića, iz slobodnog udaraca sa 25 metara. Tako se novo pojačnje Radničkog, Ristić Radoslav iz Kuzmina, na najlepši način se predstavio navijačima Radničkog.

SLOVEN(RUMA)-PARTIZAN(VITOJEVCI) 5:3 (3:2)
Stadion Radničkog u Hesni. Gledalaca 250. Vreme za igru oblačno i kišno. Teren za igru odličan. Sudija Mihajlović iz Sremske Mitrovice.
Strelci za Sloven: Beronja u 25., Spasojević u 38. I 54., Milanović u 45. I Cvetinčain u 88. minuti Strelci za Partizan: Marković Duško u 12. i 18. i Marković Mladen u 51.
SLOVEN: Vujaković, Lovrić, Milošević, Čupeljić, Vidaković, Marinković, Beronja, Milanović, Spasojević, Matić, Stupar. Igrali su još: Vasović, Sremčević, Alempić, Miščević, Greč, Cvetinčanin, Petrović, Lazić, Jovanović, Nežić.

PARTIZAN: Bošković, Mikič, Srbinović, Marković M., Petrović, Milić, Dakić, Petković, Marković D., Petrović V.(kapiten), Radović. Igrali su još: Đorđić, Miletić D., Miletić Damir, Vuković, Todorović, Bogdanović, Mladenović, Đurešković, Topčagić, Lazić i Novaković N.
U Drugoj utakmici turnira sastali su se Sloven iz Rume i Partizan iz Vitojevaca. Rumljani su savladli Vitojevčane rezultatom 5:3.

U zanimljivoj i interesantnoj utakmici sa puno preokreta poveli su Vitojevčani sa 2:0. Iskusna ekipa Slovena uspela je da do kraja prvog poluvreman preokrene rezultat na 3:2, i tako se otišlo na odmor.U 51. minuti Vitojevčani su izjednačili na 3:3 preko Marković Mladena. Spasojević i Cvetinčani su postigli 4. i 5. gol za Sloven i tako obezbdili svom timu finale turnira.

U finalu turnira sastaće se: Radnički i Sloven, nedelja 23. jul u 18 i 30 časova. U borbi za treće mesto igraće: Zeka Buljubaša iz Ravnja i Partizan iz Vitojevaca u 16 i 30 časova. Stević Jovica

You may also like