Sremska Mitrovica – Stadion u Hesni: gledalaca 150.
Vreme za igru: sunčano i toplo, teren odličan.
Glavni sudija: Danilović Slobodan iz Bača.
Pomoćnici: Jocović Mi,loš i Aleksić Batrić iz Vrbasa.
Delegat utakmice:Đokić Siniša iz Ogara.
Strelci: Skorupna u 10., Bojić u 40., Vasiljević u 48. za Radnički i autogol Blažić.
Žuti karton: Bojić iz Radničkog i Miljanić iz Jugovića.
Crveni karton: Miljanić iz Jugovića.

RADNIĆKI: Relić 8, Pavlović 8(Stević 8), Bojić 8.5(Prokić 8), Bosančić 8, Mijić 8., Ninković 8, Milačić 8, Cvijetić 8, Vasiljević 8.5(Ivić), Skorupan 8.5, Živanović 8.

JUGOVIĆ: Mladenović 5, Antonić 5(Živanov 5), Zečević 5, Grozdić, Plavšić 6 Bijelić 5, Miljanić 5, Ekmečić 5(Babić 5), Pavlica 5(Terzić 5), Blažić 5, Đurić 6.

Igrač utakmice: Skorupan Damir, ocena 8.5.

Mitrovački Radnički ostvario je i treću uzastopnu pobedu u prvenstvu. Momci iz Hesne odigrali su jednu od najboljih partija u ovom prvenstvu. Uigranim akcijama i precicznim pasovima nadigrali su korektnu ekipu Jugovića iz Kaća. Raspoloženi strelci Radničkog na čelu sa Skorupanom, Vasiljevivićem i ostalim igračima postigl su 15 golova u poslednje tri prvenstvene utakmice.
Svaka časta mladim fudbalerima Radničkog, koji su posle velike krize na početku prolećnog prvenstva ušli u top formu, u završnci prvenstva na Vojvođanskom Zapadu.
U subotu 14. maja u Erdeviku igra se sremski derbi između starih rivala. Dali će eredvička Sloga uspeti da zaustavi zahutalu i posve raspoloženu ekipu mitrovačkog Radničkog, znaćemo sledećeg vikenda.
Stević Jovica.

You may also like