Roloplast Mošić – SREĆNI PRAZNICI

Od strane Ozon
0 komentar

Firma Roloplast Mošić želi sve najbolje u Novoj 2021.godini svim svojim vernim kupcima, poslovnim partnerima i sugrađanima.

Roloplast-Mošić DOO Sremska Mitrovica

Marka Aurelija bb

Naša kompanija postoji još od 1963. godine, kada je u Sremskoj Mitrovici Branko Mošić otvorio svoju prvu zanatsku radnju. Decenije vrednog rada, znanja i iskustva dovele su do toga da je ime Mošić danas sinonim za kvalitet.

Sa vremenom se razvijala i naša paleta, pa danas proizvodimo veliki broj proizvoda vrhunskog kvaliteta: lamelice i kutije za unutrašnje roletne, prateći elementi potrebni u finalizovanju roletni, kao i cevi za plastenike, lamperija, ograde različitih dimenzija i dizajna, garnišne i podprozorske daske.

Sa iskustvom u ekstruziji od 1985. pripadamo vodećim proizvođačima čije se poslovanje zasniva na ekstruziji od tvrdog PVC materijala i brizganih elemenata od ABS-a.

Nove investicije naše kompanije usmerene su paralelno u dva sektora – tehnologiju i skladišteni prostor, a najveći akcenat stavljen je na proizvodnju.U novoj proizvodnoj hali od 2000 m2 svakodnevno se u tri smene proizvodi roba od tvrdog PVC materijala. Zbog povećanih kapaciteta i novih proizvoda, trgovinska politika orijentisana je ka izvozu    

You may also like