Projekcije filmova: „Vojna akademija 5“ i „Jeti: snežni čovek“ u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U ponedeljak, 7. oktobra i utorak, 8. oktobra u Pozorištu „Dobrica Milutinović“ u Sremskoj Mitrovici biće održano nekoliko projekcija filmova za decu i odrasle.  

Projekcije novog domaćeg filma „Vojna akademija 5“ na programu su u ponedeljak, 7. oktobra i utorak, 8. oktobra u terminima od 18:00 i 20:30 časova, oba dana.

VOJNA AKADEMIJA 5

U bioskopima od 3. oktobra 2019. godine

Reditelj: Dejan Zečević

Uloge: Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin Teodosić, Miloš Timotijević, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Vaja Dujović, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić, Đorđe Stojković, Miodrag Dragićević, Jovan Jovanović, Davor Golubović, Ivan Mihailović, Olga Odanović, Dragana Dabović, Tanasije Uzunović, Branka Pujić, Dragan Petrović Pele, Miodrag Miki Krstović, Gordana Paunović, Tatjana Venčelovski, Darko Tomović.

Sinopsis: Naši omiljeni junaci ovoga puta prolaze kroz nove životne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati staroj ljubavi – letenju, borbe za opstanak veze Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Saše i Klisure. Pratimo i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada na test izdržljivosti dolaze njihova prijateljstva i ljubavne veze.

Film za decu „Jeti: snežni čovek“ biće prikazan u ponedeljak, 7. oktobra i utorak, 8. oktobra u terminima od 16:00 časova, oba dana. 

Cena ulaznice za sve projekcije filmova iznosi 250 dinara. Rezervacije ulaznica za projekcije filmova se ne primaju. Sve informacije mogu se dobiti na broj telefona: 022/615-115.

Možda Vam se svidi i