Koncert Nemanje Bogunovića i gudačkog kvinteta

Od strane Ozon
0 komentar

U utorak 2. jula 2019. godine od 20:00 sati u Tošinoj Kući (Jarak) nastupiće poznati gitarista Nemanja Bogunović i gudački kvintet. Na programu će biti nezaboravne filmske teme kao i biseri klasične muzike sa nedavno objavljenog albuma „Bogunovic Plays Bogunovic“.

Nemanja Bogunović privukao je pažnju ljubitelja gitare svojim efektivnim izvođenjem koncerta “Aranjuez” Hoakina Rodriga, a zbog svog delikatnog tona i muzičkog temperamenta dobio je epitete “Gitarista poetske muzikalnosti” i “Džentlmen sa gitarom”.

Publika u Tošinoj Kući će u pod otvorenim nebom imati priliku da čuje Bogunovićeve aranžmane bisera klasike, kao i njegove autorske kompozicije, ali i nezaboravne filmske teme i vojvođanske romanse, a poseban pečat ovoj večeri daće gudački kvintet koji će nastupiti sa ovim poznatim gitaristom.

Ulaznica za ovaj nezaboravni koncert iznosi 25€. U cenu je uključena ulaznica za koncert, hrana i jedno piće po izboru. Informacije i rezervacije na 0631132355 i 0649257824. Karte možete preuzeti u Tošinoj Kući, Školska 16, Jarak.

Korisni linkovi:

FB event: https://www.facebook.com/events/200085804245082/
Tošina Kuća Website: http://tosashouse.rs/
Nemanja Bogunović Website: https://nemanjabogunovic.com/

Možda Vam se svidi i