Projekcije filmova u mitrovačkom pozorištu

Sremska Mitrovica – Poslednih dana januara meseca na Velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“ biće održano više projekcija filmova.

U petak, 26. januara sa početkom u 20 časova biće prikazan film „Patuljci sa naslovnih strana“. Isti film Mitrovčani će moći da pogledaju i u subotu, 27. januara u 18:00 i 20:00 časova.

U središtu priče ove komedije je četrdesetogodišnji Nikola, zvezda rijaliti programa „Tri minuta slave”. On vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je vrlo cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. On smišlja i razne druge rijaliti formate sa skrivenom kamerom, a ispostaviće se da i sam vodi rijaliti život jer i dalje voli devojku iz mladosti, koja je sada supruga njegovog najboljeg druga.

Uloge tumače: Gordan Kičić, Boris Milivojević, Jelena Đukić, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Marko Gvero, Tamara Krcunović, Miloš Vlalukin.

U petak, 26. januara u 16:00 časova biće održana projekcija filma „Mali vampiri“ (3D – sinhronizovano).

Film „KOKO“ (3D – sinhronizovano) na sceni je takođe u petak, 26. januara sa početkom u 18:00 časova.

Cena ulaznice za sve projekcije filmova 26. i 27. januara iznosi 250 dinara. Sve informacije mogu se dobiti na broj telefona: 022/615-115.

NAPOMENA: Rezervacije ulaznica za projekcije filmova se ne primaju.

You May Also Like