Sremska Mitrovica – Na Velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u četvrtak 25. januara sa početkom u 20:00 sati biće izvedena stand-up predstava proslavljenog komičara Srđana Dinčića pod imenom „Treće stanje“.

Ovo je četvrti stand up special Srđana Dinčića koji je premijerno izveden na otvaranju StandUpFest-a 2017. godine pred prepunom dvoranom. Nakon premijere u Beogradu i Novom Sadu, Srđan će imati priliku da premijerno izvede „Treće stanje“ i pred publikom u Sremskoj Mitrovici.

Srđan Dinčić je stand u komičar iz prve postave organizacije Standup.rs. Iza sebe ima 6 godina rada i više od 1500 nastupa u Srbiji i regionu. Njegova 3 One man show-a do sada su: „Ispod nevidljivog kišobrana“, „Laž po istinitom događaju“ i „Đavo iz jagode“. Bio je učesnik svih festivala u zemlji i region i headliner svakog Stand up Festa u Beogradu. Scenarista je i učesnik emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, i Večeri improvizacije, koju izvodi već 3 godine sa svojim kolegama iz organizacije.

Učestvovao je u projektu „Stand up & more“ koji se emituje na kanalu Comedy central Extra i prvi je stand up komičar sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata sa show-om „Đavo izjagode“. Učesnik je TedEx konferencije i jedan od najpoznatijih aforističara u Srbiji. Otvarao je nastup čuvenih komičara Eddie Izzard-a (UK) i Dylana Moran-a (IRL).

Ulaznica za ovu predstavu iznosi 400 dinara, a za sve dodatne informacije i rezervacije karata možete se obratiti na 022-615-115 (Pozorište „Dobrica Milutinović“), svakog radnog dana od 7 do 15 sati.

You may also like