Dečiji mjuzikl „Crvenkapica“ u subotu u pozorištu. Besplatan ulaz

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na Velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u subotu, 10. marta sa početkom u 12:00 sati biće izveden dečiji mjuzikl – predstava za decu „Crvenkapica“, u produkciji Gradskog kazališta „Joza Ivakić“ iz Vinkovaca.

Dečji mjuzikl Crvenkapica je najraskošnija predstava za decu u pozorišnoj tradiciji grada Vinkovaca. Originalna muzika, sedamnaest dečijih songova, mladi akademski glumci predvođeni Katarinom Šestić i nominovanim za Nagradu hrvatskog glumišta Ivanom Pokupićem su garancija da će ovaj mjuzikl decu, ali i odrasle povesti na predivno muzičko putovanje kroz šumu do bakine kućice.

Autor teksta i reditelj predstave je Vladimir Andrić, a pored Katarine Šestić u naslovnoj ulozi Crvenkapice igraju Marijan Josipović, Matea Marušić, Ivan Pokupić, Katarina Krištić, Vladimir Andrić, Zorko Bagić i Ivica Lučić.

Ulaz na predstavu za decu „Crvenkapica“ je besplatan, uz prethodno preuzete karte na blagajni Pozorišta „Dobrica Milutinović“. Sve informacije i rezervacije karata mogu se dobiti na broj telefona: 022/615-115.

Možda Vam se svidi i