Tragovi 2016: Tanja Bošković i Irfan Mensur u Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Kao i prethodne godine mitrovačko pozorište „Dobrica Milutinović“ će i ovog leta organizovati manifestaciju Tragovi, od 20. do 27. jula.

Organizatori navode da ih je brojna publika navela da sastave što zanimljiviji program. „Zbog velikog interesovanja prethodne godine potrudili smo se da ove godine sastavimo što zanimljiviji program i ugostimo i neke zvezde našeg glumišta“, rekla je upravnica Pozorišta Jelena Janković najavivši predstave Tanje Bošković, Irfana Mensura, Nikole Đurička i Vojina Ćetkovića.

Predstavu će svojom predstavom „Srem – Naša kuća“ zatvoriti Mitrovčanin Vladimir Balašćak koji je još jednom naglasio da je ovo sve zbog publike. Tom prilikom je istakao i nadu da će ova manifestacija u bliskoj budućnosti prerasti u pravi festival, te da bi to bila prava nagrada za sav trud koji je uložen u njeno organizovanje. On je takođe dodao da će Tragovi 2016. imati za svakog po nešto, kako žanrovski tako i po uzrastu.

Program festivala:

– 20. jul – Kao u snu letnje noći (predstava mitrovačkog pozorišta)
– 21. jul – U Edenu na istoku (Nikola Đuričko i Vojin Ćetković)
– 22. jul – Pepeljuga u zemlji čudesa (dečja predstava mitrovačkog pozorišta)
– 23. jul – Tajna iz zaboravljene doline (dečja)
– 24. jul – Ožalošćena porodica (predstava mitrovačkog pozorišta)
– 25. jul – Glumac, kaži nešto smešno (Irfan Mensur)
– 26. jul – Dobrodošli u kabare (Tanja Bošković)
– 27. jul – Srem-naša kuća (Vladimir Balašćak)

Prva predstava će biti odigrana u Gradskom parku, ispred Pozorišta, dok će ostale biti igrane u lapidarijumu Muzeja Srema. U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, igraće se u Velikoj sali Pozorišta.

Sve predstave se igraju od 21 čas, a ulaz je slobodan za sve.

Možda Vam se svidi i