Repertoar Pozorišta “Dobrica Milutinović”

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Narednih dana u sremskomitrovačkom pozorištu “Dobrica Milutinović” biće održan jedan koncert, odigrana jedna predstava za odrasle i četiri predstave za decu.

U petak 18. marta sa početkom u 17:00 časova na Velikoj sceni pozorišta biće odigrana predstava za decu pod nazivom „Tri praseta“.

U subotu 19. marta sa početkom u 17:00 časova na Velikoj sceni pozorišta biće odigrana predstava za decu pod nazivom „Pepeljuga“.

U nedelju 20. marta sa početkom u 17:00 časova na Velikoj sceni pozorišta biće odigrana predstava za decu pod nazivom „Vera u Kraljevstvu zaborava“.

U četvrtak 24. marta sa početkom u 20:00 časova na Velikoj sceni pozorišta biće održan operski koncert pod nazivom „Pesme ljubavi“ Jadranke Jovanović sa gostima.

U subotu 26. marta sa početkom u 12:00 časova na Velikoj sceni pozorišta biće odigrana predstava za decu pod nazivom „Tužno pače“.

U nedelju 27. marta sa početkom u 20:00 časova na Velikoj sceni pozorišta biće odigrana predstava za odrasle pod nazivom „Prah“.
Tekst: Đerđ Špiro / Režija: Veljko Mićunović
Igraju: Nataša Ninković, Zoran Cvijanović.

Možda Vam se svidi i