Sremska Mitrovica – Na Velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u utorak, 11. oktobra biće izvedena predstava „Primadone“ u režiji Irfana Mensura. U predstavi igraju Tanja Bošković u ulozi Milene, i Rada Đuričin koja tumači lik Dare.

Milena i Dara su žene u “najboljim” godinama, glumice i primadone, koje žive u napuštenom pozorištu sa nadom da će ga sačuvati od rušenja. Volele su istog čoveka – direktora i glavnog glumca tog istog pozorišta, jedna mu je bila žena, a druga – ljubavnica. Ujedinjene su u ljubavi i sećanju na jednog čoveka, ali i idealima o boljem svetu. U dijalozima s humorom vaskrsava era puna snova i utopija.

primadone-6

Predstava je duhovita, tragikomična priča o starom, sentimentalnom rivalstvu, o moralnim i društvenim vrednostima, o moći pozorišta da razbudi misli i promeni savest kod publike, o ljubavi i nadi, o snovima i javi…

primadone-5

Cena ulaznice za ovu predstavu 700 dinara za parter, odnosno 500 dinara za balkon. Sve informacije i rezervacije karata mogu se dobiti u sekretarijatu Pozorišta radnim danima od 7 do 15 časova, ili na telefon 022/615-115.

Možda Vam se svidi i