Sremska Mitrovica – Za samo pet dana u Pozorištu „Dobrica Milutinović“ u Sremskoj Mitrovici biće odigrane tri predstave za odrasle.

Predstava “Podušje” je na repertoaru u utorak 19. aprila sa početkom u 21 čas. U ovoj neobičnoj monodrama posvećenoj Sergeju Jesenjinu, piscu koji je završio neslavno, a postao slavan, o individui i realnosti, ali i sukobu jedinke sa društvom kojem pripada igra Vladimir Balašćak, a reditelj je Dragan Jovičić Jović.
Cena ulaznice je 300 dinara.

U četvrtak 21. aprila sa početkom u 20:00 časova “Ožalošćena porodica” Branislava Nušića u režiji Stefana Tajbla.
Lica: Marko Vukićević (Agaton), Jelena Tomić (Simka), Nikola Stanković (Proka), Slađana Kalabić (Gina), Goran Vučanović (Mića), Danica Crnobrnja (Sarka), Luka Radovanović (Trifun), Aleksandra Mihajlović (Danica), David Kulić (advokat).

Copy of plakat

Predstava „Kao u snu letnje noći“ će se odigrati subotu 23. aprila sa početkom u 20:00 časova. Reditelj Dragan Jovičić Jović, napravio je adaptaciju, čuvenog dela i na zanimljiv, bajkovit i realan način približio jednog od najčuvenijih dramskih pisaca Bilijema Šekspira publici svih uzrasta. Nikola Stanković, Aleksandar Mihajlović, Maja Lazić, Danica Crnobrnja, Luka Radovanović, Jelena Tomić, Jelena Dobrnjac i Marko Vukičević.
Cena ulaznice je 300 dinara.

Jedinstvena karta za predstave za ove tri predstave je 400 dinara.

Možda Vam se svidi i