„Tajna srećnih ogledala“

Sremska Mitrovica – U četvrtak 15.januara sa početkom u 18:00 časova u Carskoj palati Sirmijum u Sremskoj Mitrovici biće predstavljena prva samostalna izložbe ogledala pod nazivom „Tajna Srećnih ogledala otkriva se u Carskoj palati Sirmium“, autorke Sanja Ribić-Milivojević.

„Priroda je moja inspiracija, pažljiv pogled oko sebe, još pažljiviji pogled u sebe i na ogledalu se se rađa magija! Materijal za moja ogledala se nalazi svuda oko mene potrebno ga je samo prepoznati, sagnuti se i uzeti. Moja ljubav prema umjetnosti, moje misli, osjećanja nalaze se u svakom mom ogledalu. Svako ručno rađeno ogledalo je jedinstveno, kao i svaki kamenčić, jež ili školjka. Svaki tren u životu i osjećanje su unikati, pa tako i svako moje ogledalo. Čarobni svet ogledala, koje reflektuje lik čoveka, ali i deliće njegove duše, taj svet me fascinirana, a susret spoljne i unutrašnje prirode istinska su avantura za moju dušu.“, rekla je autorka Sanja Ribić-Milivojević i sve zainteresovane pozvala da obuđu izložbu.

10384917_895938753772971_4794394696107102414_n

Posetiocima će se prilikom svečanog otvaranja izložbe obratiti Ilija Nedić, načelnik gradske uprave za kulturu sport i omladinu kao i Dejan Lučić, pisac i publicista.

You May Also Like