„Cipele koje govore više od reči“

Sremska Mitrovica – Muzej Srema iz Sremske Mitrovice i Deva Ars iz Beograda organizuju prodajnu izložbu unikatnih cipela brendova Irregular Choice, Milenika Shoes i Magdalena Klašnja. Izložba pod nazivom „Cipele koje govore više od reči“ biće svečano otvorena u četvrtak, 18. decembra godine u 19:00 časova, u zgradi Muzeja Srema, Vuka Karadžića 3. Izložba je prodajnog karaktera i trajaće do subote, 20. decembra. U tom periodu, dame će moći da probaju i kupe izložene modele cipela.

Irregular Choice je svetski brend poznat po održavanju kreativnosti i individualnosti u vreme konformizma, sada dostupan i na našim prostorima. Unikatnog duha, razdraganih oblika i boja, nudi svežinu i zabavu koja podržava maštu i jedinstvenost, kao i liniju specijalno namenjenu za neveste i zaista nezaboravan poseban dan.

Rame uz rame, tj. nogu uz nogu sa svetskim su i domaći brendovi Milenika Shoes i Magdalena Klašnja modeli. Neprikosnovenog kvaliteta, udobnosti i stila, prepoznatljivi su po štraftastim petama, jarkim bojama, mekanoj koži i originalnom dizajnu. Obuća za lagani korak ceo dan, bez kompromisa i žrtvovanja ženstvenosti i lepote. Milenika Shoes čine mladi bračni par iz Slovenije, dizajnerka Milena Hrastnik i njen suprug, fotograf Dušan Franc Hrastnik, koji su pre nekoliko godina odlučili da Mileninu strast za crtanjem cipela pretvore u opipljive nosive komade obuće.

Za vrlo kratko vreme postale su jako popularne, jer svaki model ima svoje ime, priču, i iako naslonjene na štiklu od osam centimetara, savršeno su stabilne i udobne. Klašnja modeli nastali su u želji da se kreira linija cipela koja zadovoljava sve standarde: dizajn, udobnost i jedinstvenost. Magdalena Klašnja je linija obuće po kojoj je Magdalena poznata i u svetskim kreatorskim krugovima. Izrađuju se ručno, od najfinije mekane kože sa specijalnim anatomskim dodatkom.

You May Also Like