Predstava „Plastika“ u mitrovačkom pozorištu

Sremska Mitrovica – Nova predstava Stevana Koprivice pod nazivom „Plastika“ biće odigrana u četvrtak, 11. decembra sa početkom u 20:00 časova na velikoj sceni pozorišta „Dobrica Milutinović“.

MILINA ČAKAREVIĆ …………………………….SUZANA PETRIČEVIĆ
Dovoljno iskusna da zna šta joj je raditi, dovoljno mlada da sebi da još jednu šansu. Bila je udata za jednog „velikog baju“, prevelikog da bi ostao veran ali premalog da bi prevario smrt. Bila je zgodna provincijalka čiji se san o osvajanju velegrada ostvario. Bila je atraktivna hostesa na štandu skupih automobila na Beogradskom sajmu. Bila, sve je bila, a ona bi da bude i sada i ubuduće. Ima čisto srce i brz jezik. Odluka da prepakuje telo u ekskluzivnom medicinskom centru nije joj dovoljna za prepakivanje duše.
KATARINA BOJANOVIĆ……………………………..NELA MIHAILOVIĆ
Nekadašnja perspektivna studentkinja žurnalistike. Namera da „plastikom“ ukloni trag bivšeg vremena ne pomaže da ukloni sve bivše tragove neveremena u kojem je živela. Dete velegrada o čijem životu su odlučivali drugi, presenzebilna i predelikatna da bi joj bilo svejedno. Hoće da pokuša još jednom, dok još ima nešto malo vremena. Umela je i ume da voli, makar te ljubavi bile pogrešne. Od sete se brani gorkim humorom koji zna da bude lekovit. Uvek joj je malo nedostajalo da bude svoja i prava i uvek bi se dogodilo ono ali što sreću kvari. Nije joj mesto u ovoj teretani, ali..

Cena ulaznice je 500 dinara.

Sve dodatne informacije i rezervacije karata možete dobiti na 022/615-115

You May Also Like