Sremska Mitrovica – Obožavaoci i verni pratioci sprotskih dešavanja u toku vikenda imaće priliku da prate razne sportske utakmice zakazane za predstojeću subotu i nedelju.

U subotu, 2. novembra, sa početkom u 10:00 časova u hali Pinki zakazan je Međunarodini džudo turnir za poletarce i mlađe pionire “Judo kup Sirmium 2013” u organizaciji džudo kluba “Sirmium” Sremska Mitrovica.

U subotu, 2. novembra, sa početkom u 14:00 časova u hali Pinki zakazan je Prvenstveni meč u stonom tenisu Vojvođanska liga između STK “Srem spin II” iz Sremske Mitrovice i STK “Partizan” iz Šida.

U subotu, 2. novembra, sa početkom u 16:00 časova u hali Pinki zakazan je Prvenstveni meč u stonom tenisu Prva Vojvođanska liga između STK “Srem spin” Sremska Mitroivca i STK “Partizan” Šid.

U subotu, 2. novembra, sa početkom u 16:00 časova u hali Pinki zakazan je Prvenstveni meč u kuglanju II Vojvođanska liga u kuglanju između KK „Srem“ iz Sremske Mitrovice i KK „Radnički“ iz Kikinde.

U subotu, 2. novembra, sa početkom u 19:00 časova u hali Pinki zakazana je Prvenstvena utakmica u odbojci između OK “Srem Eaton” Sremska Mitrovica i OK ”Vrbas” iz Vrbasa.

U nedelju, 3 novembra, sa početkom u 12:30 časova u hali Pinki zakazana je utakmica Pionirske lige Vojvodine u košarci između KK “Srem” iz Sremske Mitrovice i KK “Ruma” iz Rume.

U nedelju, 3 novembra, sa početkom u 15:00 časova u hali Pinki zakazana je utakmica Kadetske lige Vojvodine u odbojci između OK „Srem Eaton“ Sremska Mitrovica i OK „Borac“ Starčevo.

U nedelju, 3 novembra, sa početkom u 17:30 časova u hali Pinki zakazana je Prvenstvena utakmica Druge rukometne lige Srbija – Sever između RK „Srem SM“ i RK „Hajduk“ Čurug.

Možda Vam se svidi i