Sremska Mitrovica – Ljubitelji i verni pratioci sprotskih dešavanja narednih dana moći će prate različite sportske utakmice u hali „Pinki“.

U petak, 08. novembra, sa početkom u 9:00 časova odigraće se SOŠOV u odbojci za osnovne škole – pioniri.

U subotu, 09. novembra, sa početkom u 18.30 časova u hali „Pinki“ zakazana je Prvenstvena utakmica u malom fudbalu Druga Vojvođanska FUTSAL liga, između GKMF „DOMIS ENTERIJERI DEUS“ i KMF „HAJDUK“ iz Kule.

U subotu 09. novembra, sa početkom u  20:00 časova u hali „Pinki“odigraće se Prvenstvena košarkaška utakmica Prve muške regionalne lige KSV – Sever, između KK „SREM“ i KK „TOPOLA“ iz Bačke Topole.

U nedelju, 10. novembra, sa početkom u 12:00 časova u hali Pinki zakazana je utakmica Kadetske lige u odbojci između OK „SREM EATON“ i OK „MLADOST“ iz Nove Pazove.

U nedelju, 10. novembra, sa početkom u 15:00 časova zakazana je Prvenstvena utakmica u odbojci Prve Vojvođanske lige grupe „Srem“ – seniorke između OK „PRVI TEMPO“ i OK „STAR“ Novi Sad.

U ponedeljak, 11. novembra sa početkom u 20:00 časova odigraće se Prvenstvena utakmica u rukometu Prve rukometne lige Srbije – Sever između ŽRK „SREM“ i ŽRK „PANČEVO“.

You may also like