Sremska Mitrovica – U subotu, 2. marta, u 12 časova na Velikoj sceni Pozorišta “Dobrica Milutinović” biće odigrana predstava “Ljubav je ključ od života” Kreativnog studija i teatra “Gartel“.

Predstava “Ljubav je ključ od života” je divna moderna bajka za decu, mlade i sve koji se osećaju mladi. Naš poznati pisac za decu Ljubivoje Ršumović je na originalan i duhovit način napisao bajku “Uspavana lepotica”, a Pozorište vam prenosi ovu bajku kao pozorišnu čaroliju.

Predstava podseća kakva je i kolika je moć iskrene i prave ljubavi nad svim nedaćama, preprekama, zabranama i zlim činima. Istinski ćete uživati u sjajnim glumačkim interpretacijama mladih glumaca, vaših vršnjaka i drugara.

Ali trebaće im i vaša podrška da pobede zlu Vilu Stefanije – Zloćku ili da pomognu Princu Filipu da pronađe i poljupcem probudi svoju Princezu Ružicu.

Za sve informacije i rezervacije termina možete se obratiti sekretarijatu Pozorišta “Dobrica Milutinović“ svakog radnog dana od 7 do 15 časova pozivom na 615-115.

Cena ulaznice je 150 dinara.

 

You may also like