Staropramen karaoke karavan stize u Sremsku Mitrovicu

Sremska Mitrovica – Aktuelni serijal takmičenja talenata u pevanju „Staropramen karaoke izazov“ u organizaciji Apatinske pivare, nastavlja se u utorak 12. juna, od 20:00 časova u kafiću Aureus u Sremskoj Mitrovici.

Posle fantastičnih izvedbi 13 mladih ljudi širom Srbije, koji su izborili mesto u velikom beogradskom finalu zakazanom za 20. jun u Beogradu, nastavlja se potraga za četrnaestim finalistom u Sremskoj Mitrovici.

Prvoplasirane iz 15 gradova Srbije očekuje veliko finale, a nacionalni pobednik Staropramen karaoka biće nagrađen usavršavanjem glasa u školi pevanja Aleksandre Radović.

„U današnje vreme, šanse se teško dobijaju. Mladim pevačima je skoro nemoguće da ih neko čuje i vidi, kao i da pokažu koliko mogu i znaju i baš zato Staropramen radi pravu stvar. Radujem se takmičenju u kojem će svi koji imaju pevačkog talenta moći da pokažu svoje mogućnosti. Zajedno ćemo izabrati pobednika koji će, između ostalog, steći pravo i na jedan besplatan semestar u trajanju od 4 meseca u mojoj školi u Beogradu. Nadam se da će konkurencija biti žestoka i da ćemo se, iznad svega, super zabaviti!“, izjavila je Aleksandra Radović.

Za podršku učesnicima i nezaboravnu atmosferu ovog raspevanog takmičenja biće zadužena poznata voditeljka Marija Kilibarda.

Tim povodom, ona je poručila: „Jako sam srećna što je naš veseli karavan u potrazi za najtalentovanijima širom Srbije. Posebno mi je zadovoljstvo što obilazimo čak 15 gradova uz tradicionalno dobru zabavu i sjajnu atmosferu uz omiljeno Staropramen pivo. Divna vest je da pobednik Velikog nacionalnog finala dobija priliku da usavrši svoj talenat u školi pevanja Aleksandre Radović. Pročistite grla jer Staropramen karavan stiže u Sremsku Mitrovicu“.

Za izbor pobednika u svakom od 15 gradova biće zadužen žiri sastavljen od predstavnika lokalnih medija, organizatora takmičenja i predstavnika lokala u kom se takmičenje održava. Značajno mesto u žiriju pripašće i publici koja će svoj glas dati navijanjem i jačinom aplauza.

Pobednike gradskih takmičenja očekuje četvorodnevno putovanje u „zlatni“ Prag za dve osobe i poseta Staropramen muzeju. Zanimljive nagrade u duhu Staropramena očekuju i takmičare koji se budu plasirali na drugo i treće mesto.

Finalisti iz svih gradova nadmetaće se u poslednjem krugu takmičenja za nacionalnog pobednika Staropramen karaoka izazova kojeg očekuje stručno usavršavanje glasa u prestižnoj školi pevanja Aleksandre Radović.

Pored takmičenja po gradovima, na Staropramen Facebook stranici www.facebook.com/StaropramenPrague, organizovano je i on-line Karaoke takmičenje, a Facebook pobednik pored glavne nagrade, puta u Prag, osvaja i plasman u nacionalno finale Staropramen karaoke izazova gde će se zajedno sa ostalim gradskim finalistima takmičiti za glavnu nagradu: stručno usavršavanje glasa u prestižnoj školi pevanja Aleksandre Radović.

Svako ko ne osvoji glavnu nagradu na gradskim takmičenjima, može da se oproba još jednom u on-line Staropramen karaoke takmičenju na Staropramen Facebook stranici www.facebook.com/StaropramenPrague.

U prethodnom krugu nacionalnog takmičenja Staropramen karaoke izazova učestvovalo blizu 100 takmičara, a u njihovoj muzici i sjajnom provodu uz Staropramen uživalo je više hiljada posetilaca.

Staropramen karavan do sada je posetio Zrenjanin, Beograd, Smederevo, Čačak, Niš, Užice, Novi Sad, Lazarevac, Leskovac, Suboticu, Kragujevac, Pančevo, Jagodinu, a već u utorak, 12. juna, stiže u Sremsku Mitrovicu!

 

You May Also Like