Sremska Mitrovica – Pozorište „Dobrica Milutinović“ Vas poziva da pogledate hit predstavu iz Zvezdara teatra – “ Pozovi „M“ radi užitka „. Predstava je na repertoaru mitrovačkog pozorišta u četvrtak 22. novembra 2012. u 20 sati.

Pre predstave Vas očekuje promocija novog romana Mirjane Bobić-Mojsilović “Traži me”.

U predstavi čiju režiju potisuje Mirjana Bobić- Mojsilović igraju Katarina Žutić, Snežana Savić i Ivan Jevtović.

Pozovi „M“ radi užitka je priča o našim životima koji su imitacije onoga o čemu smo sanjali, o nevidljivim rukama koje kroje našu nesreću i o našem batrganju da preživimo.

To je tragikomična priča, priča o umetnicima u tranziciji, o dvema glumicama i jednom piscu koji se snalaze kako znaju i umeju u vreme sunovrata svih vrednosti.

Nekadašnja glumica Narodnog pozorišta, Olga Krunić,već zaboravljena i bez posla, za svog sina, mladog pisca, dramaturga, ima jednu verziju svog života – zarađuje tako što čita velike pisce u Udruženju slepih. Njen sin preživljava tako što piše reklame za jetrenu paštetu, i sanja da napiše dramu kojom će vratiti majku na scenu, i u kojoj će glumačku šansu dobiti i njegova devojka, takođe glumica bez posla. Ali snovi su jedno, a stvarnost je sasvim drugo. Zato svi lažu.

Cena ulaznice je 800 dinara.
Dodatne informacije i rezervacije karata na telefon 615-115.

You may also like