Parni Valjak „Bez sruje“ i u novosadskom Spensu

Sremska Mitrovica – Nakon pet rasprodatih akustičnih koncerata u Sava centru, u martu mesecu ove godine, legendarna grupa Parni Valjak nastupiće sa istom koncepcijom, kako su je nazvali članovi grupe – „Bez struje“, i u Velikoj sali novosadskog Spensa.

Koncert je zakazan za petak, 25.maj sa početkom u 21 h. Ulaznice su u prodaji od 30.04., po cenama od 2.150,00 do 2.950,00. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Spensa, svim prodajnim mestima Eventima i preko interneta na www.eventim.rs.

Na svakoj kupljenoj ulaznici nalazi se „bar kod“ za besplatno preuzimanje novog albuma „Stvarno nestvarno“ sa web sajta grupe.

Za razliku od prethodnog rasprodatog koncerta u Spensu, koji je bio održan 17.decembra 2010. godine, ovaj koncert će imati potpuno drugačiju koncepciju i atmosferu, tako da će u parteru biti postavljene stolice da bi publika mogla u potpunosti da uživa u akustičnim verzijama omiljenih hitova. Produkcija koncerta i scenografija će biti identična onoj u Sava centru, a koja potseća na intimnu dnevnu sobu prepunu pozitivne energije.

„Ono što smo doživeli u Sava centru ne mogu rečima da opišem. Fantastična atmosfera, predivna publika i neopisive emocije, još uvek smo pod jakim utiscima. Sve to donosimo u Novi Sad i obećavamo koncert za pamćenje, a pokušaćemo da uzvratimo novosadskoj publici sve ono što smo dobili od njih na prethodnom koncertu. To je nešto što nas ispunjava sve ovo vreme i zbog čega se i dalje bavimo muzikom. Vidimo se u Spensu“, u jednom dahu ispričao nam je Aki Rahimovski.

 

 

 

You May Also Like