Sremska Mitrovica – Doček Nove 2013-te godine.

Novu 2013. godinu možete dočekati i u Capanna Kafe Baru, gde su u ponudi neograničeno piće i hrana, uz uplatu od 30 evra po osobi. Žurka u Capanni startuje od 21:00 čas, naoružajte se pozitivnim raspoloženjem i dođite u Capannu.

Novogodišnju noć možete proslaviti i u kafeu Čelik, gde se ulaz plaća 600 dinara, a očekuje vas najbolja muzika i povoljne cene pića.

Diskoteka Nox takođe nudi odličnu žurku sa uvek sjajnim No Limit Bendom. Cena karte je 700 dinara, a cene pića kao i svakog vikenda. Uz rezervaciju separea gratis flaša šampanjca u ponoć.

Caffe CHE za novogodišnju noć priprema dobar provod sa Quattro Stagioni, a za reprizu dočeka za vas svira bend Predigra. Ulaz u CHE je slobodan, a očekuje vas odličan provod.

Novogodišnju noć u klubu Casablanca provedite sa DJ Kovach-em, a reprizu sa House bendom. Ulaz za doček Nove godine i za reprizu je po 300 dinara.

Kafe Palata poziva vas da novogodišnju noć i reprizu dočeka 2013. godine provedete na najboljoj žurci u gradu. Za doček Nove 2013. godine u Palati će vas zabavljati Vlada Vučenović i Mirka Davidović. Cena karte je 1000 dinara, cene pića su redovne, a tokom novogodišnje noći očekuju vas brojna iznenađenja.

Bife Kibicfenster priprema odličnu novogodišnju žurku, a za odličan provod biće zadužen DJ Jov. Za reprizu dočeka Nove godine u Kibicfensteru uživajte uz DJ OLDgramoPHONE i Latino, Funk, House zvuk.

Ako ipak poželite da Novu 2013. godinu dočekate na gradskom trgu, nećete se pokajati jer će za vaše dobro raspoloženje biti zaduženi tamburaši i Šou Tajm Bend. U ponoć će Mitrovicu obasjati veliki vatromet, a svoju sreću podelite sa najdražim osobama.

 

You may also like