Sremska Mitrovica – Omladinski klub Grada Sremska Mitrovica u saradnji sa Kancelarijom za mlade Grada Sremska Mitrovica i Ekološkim klubom Grada Sremska Mitrovica drugu godinu za redom organizuje muzički festival neafirmisanih bendova “ENTER MUSIC FEST“.
I ove godine festival podržava veliki broj organizacija: Kancelarija za mlade opštine Šid, Kancelarija za mlade opštine Irig, Kancelarija za mlade opštine Ruma, Omladinski klub opštine Šid.
Sredstva za realizaciju festivala su obezbeđena od strane Međunarodne organizacije za migracije – IOM i grada Sremska Mitrovica.
Festival je kulturno-zabavnog karaktera u kome imaju pravo da učestvuju mladi neafirmisani bendovi koji popune Prijavu i prođu selekciju od strane komisije koju će sačinjavati volonteri KZM SM i organizatori festivala.
Učesnici se prijavljuju kao muzički sastav (bend) ili pojedinačno. Broj pesama za izvođenje će zavisiti od broja učesnika.
Organizatori festivala će obezbediti potrebnu opremu za nesmetano održavanje festivala.
Učesnici se potpisivanjem Prijave obavezuju da poštuju Pravilnik o ponašanju za vreme trajanja muzičkog festivala “ENTER MUSIC FEST” koji se nalazi zajedno sa Prijavom raspisan od strane organizatora i koji možete preuzeti na ovom sajtu.
Prijave sa demo snimcima se primaju u prostorijama Kancelarije za mlade Grada Sremska Mitrovica do srede, 15.06.2011. god. u ulici Svetog Dimitrija 10, 22000 Sremska Mitrovica, poštom na naznačenu adresu ili slanje na e-mail adresu: omladinskiklubgradasm@gmail.com sa naznakom ENTER MUSIC FEST.
Festival će se održati u petak, 01. i subotu, 02. jula 2011. sa početkom od 21 h na gradskom trgu (Trg Ćire Milekića) u Sremskoj Mitrovici.

You may also like