Obojeni Program i Repetitor u Sremskoj Mitrovici u aprilu

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Kultni novosadski sastav Obojeni program nastupiće u Hrvatskom kulturnom centru „Srijem“ – Hrvatski dom, u petak, 28. aprila, u 21 čas. Uz njih nastupa i Repetitor koji ove godine obeležava 15 godina od izlaska njihovog debi albuma “Sve što vidim je prvi put”

Organizacija koncerta pripada Art Frontu. 28. aprila sa početkom od 21h će nas dočekati koncert Obojenog Programa i Repetitora na sada već poznatom mestu, Hrvatskom Domu.

Obojeni Program se najbolje može opisati kroz njihov stih “Svaka definicija gubitak je slobode”. Sa četiri decenije postojanja iza sebe i skoro pedeset muzičara koji su prošli kroz njega, ovaj bend je stvorio sopstveni, jedinstveni muzički pravac kojem nema ravnog i ustanovio se kao deo opšte kulture jedne čitave generacije.

Repetitor ove godine obeležava 15 godina od izlaska njihovog debi albuma “Sve što vidim je prvi put”. Ovaj bend, neizostavni deo svake enciklopedije savremene muzike sa naših prostora će Mitrovčanima predstaviti svoju “the best of the best” set listu, pored pesama sa njihovog prvog albuma i još jednom pokazati zašto i dalje važe za najenergičniju trojku u regionu.

Karte su u pretprodaji po ceni od 1000 RSD u Kreativnom baru u Sremskoj Mitrovici.

Možda Vam se svidi i