Kolja u Sremskoj Mitrovici: Pesma sa novog, petog albuma, premijeno izvedena u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Nikola Pejaković Kolja održao je sinoć koncert na terenu Sokolskog dom (bivši Partizan) u Sremskoj Mitrovici. Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Pejaković uspešno nastupa i na muzičkoj sceni. Lepa sela lepo gore, Mrtav ‘ladan, Složna braća ili Vratiće se rode, neki su od filmova i serija na koje pomislimo kada čujemo njegovo ime. 

Koncert je počeo simbolično puštanjem instrumentala „4 prsta“ . Posle kratkog „Dobro veče, Sremska Mitrovice“, Kolja, gitarista Voja Aralica, klavijaturista Ivan Aleksijević, kontrabasista Milan Pavković i bubnjar Duca Ivanišević posegnuli su za starim adutom „Da li venem ili zrim“. Sa svakom odsviranom pesmom rasla je euforija okupljenih ljubitelja ove grupe.

U Sremskoj Mitrovici svirala se i pesma sa novog albuma, koja je ovde i prvi put izvedena. Novi album izlazi u septembru a jedna od pesama sa albuma prvi put se čula u Sremskoj Mitrovici.

Kolja i momci su sinoć izveli pesme „Ala je lep ovaj svet“, „Kad sam na svet ovaj pao“ i „Oj duledu“. „Može malo sutra“…

Možda Vam se svidi i