Dan Pozorišta “Dobrica Milutinović”: 10 godina izvođenja predstave „Srem, naša kuća”

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Povodom Svetskog dana pozorišta i Dana Pozorišta “Dobrica Milutinović”, na Velikoj sceni sremskomitrovačkog Pozorišta u ponedeljak 27. marta sa početkom u 20:00 časova biće izvedena predstava „Srem, naša kuća“ u kojoj glumi i za koju je tekst napisao dramski umetnik Vladimir Balašćak.
Informacije i rezervacije na telefon: 022-615-115
Povodom Svetskog dana pozorišta i Dana Pozorišta „Dobrica Milutinović“ 27. marta, Pozorište iz Sremske Mitrovice poziva sve ljubitelje i poštovaoce pozorišne umetnosti da pogledaju hit predstavu „Srem, naša kuća“ – našu čuvenu „komediju s’nogu“, u kojoj glumi i za koju je tekst napisao dramski umetnik Vladimir Balašćak. Predstava je na repertoaru u ponedeljak, 27. marta sa početkom od 20 sati, i ovim igranjem Pozorište ujedno obeležava značajan jubilej – 10 godina igranja predstave „Srem, naša kuća“.

O PREDSTAVI
Komedija s nogu „Srem, naša kuća“ , u režiji Dragana Jovičića Jovića, opisuje mentalitet naših ljudi, sa podneblja Srema, gde su okupljeni različiti karakteri, osobine, dijalekti, naravi, navike. Ukratko, predstava koja odslikava domaći mentalitet.
Neposredno pre početka predstave, u holu Pozorišta će biti upriličeno čitanje poruke povodom Svetskog dana pozorišta, i ujedno svečano otvaranje izložbe fotografija pod nazivom „Ireni Kolesar s poštovanjem“, posvećene životu i radu jugoslovenske pozorišne i filmske dive Irene Kolesar. Izložbenu postavku možete pogledati u narednih mesec dana.


Povodom Dana pozorišta i jubileja predstave, ulaz će biti besplatan, a Vaše besplatne ulaznice možete preuzeti na biletarnici Pozorišta radnim danima od 8 do 15 sati.
Informacije i rezervacije na tel. 022-615-115

Predstava „SREM, NAŠA KUĆA“ – komedija s’ nogu
Povodom Svetskog dana pozorišta, Dana Pozorišta „Dobrica Milutinović“ i jubileja deset godina izvođenja predstave
Ponedeljak, 27. mart 2023. od 20 sati
Velika scena Pozorišta „Dobrica Milutinović“
Ulaz je besplatan, uz preuzetu ulaznicu

Možda Vam se svidi i