Predstavljen XI Godišnjak Književne zajednice Sremska Mitrovica u Kraljevu

Od strane Ozon
0 komentar

Zahvaljujući inicijativi doktorke Gordane Stojković i direktorke biblioteke Jasminke Marković u Kraljevu u biblioteci „Stefan Prvovenčani“ u petak 18. marta predstavljen je XI Godišnjak Književne zajednice Sremska Mitrovica.

Mirjana Marković predsednik Književne zajednice Sremska Mitrovica je istakla značaj Književne zajednice Sremska Mitrovica koja postoji već 32 godine i okuplja pisce ne samo sa teritorije grada i doprinosi kulturnom životu grada Sremska Mitrovica.

U predstavljanju Godišnjaka učestvovali su pisci članovi Književne zajednice Sremska Mitrovica: Jasna Arbanas, Nebojša Draganović, Ivan Vešić i Mirjana Marković. Pored njih u predstavljanju Godišnjaka učestovali su Gordana Stojković iz Kraljeva i Golub Jašović iz Kragujevca, pisci koji su zastupljeni u Godišnjaku.

Na radost mnogobrojne publike pisci su govorili svoje stihove potvrđujući činjenicu da lepa reč spaja i rađa nova prijateljstva. Zahvaljujući ljubaznosti domaćina pisci Književne zajednice Sremska Mitrovica su se u kraljevom gradu osećali kraljevski.

Možda Vam se svidi i