Anđelka Prpić i „Šta me snađe“ na sceni mitrovačkog pozorišta

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U sredu, 7. marta na Velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“ biće odigrana masovna monodrama „Šta me snađe“. Svih 12 likova koji se pojavljuju u ovoj savremenoj komediji glumi Anđelka Prpić.

Tačna satnica, kao i cena ulaznice biće poznati u narednih nekoliko dana.

Dramski tekst za „Šta me snađe“ potpisuje jedan od najboljih srpskih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, a režija je poverena proslavljenom glumcu, muzičaru i reditelju Branku Đuriću Đuri.

*Ukratko o predstavi

Anđelka, u ovoj predstavi igra tridesetdvogodišnju bankarku Jovanku Joku Jakovljević. Mlada žena koja gradi karijeru onim što ima (pameti i znanja ponajmanje) u surovom korporativnom svetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da razreši sama: čitava vojska likova joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu… sobu. Ovaj je svet skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletela na svog Harvija Vajnstajna. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno…

*vesti-online.com

You may also like