Predstava „Teško je reći zbogom“ na sceni mitrovačkog pozorišta

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U četvrtak, 18. maja sa početkom u 20:00 časova na Velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u Sremskoj Mitrovici biće odigrana predstava pod nazivom “Teško je reći zbogom”.

U dramskom tekstu “Teško je reći zbogom” gledaoci će se susresti s neobičnim bračnim trouglom. U dinamičnoj priči punoj neočekivanih obrta “žrtva” i “progonitelj” zameniće mesta, “istine” će postati “laži”, a “laži” će postati “istine”. Primenjujući akronološki način pripovedanja, ispisujući brze, gotovo kolokvijalne dijaloge, Miro Gavran je napisao modernu savremenu dramu s kojom će se današnji gledaoci lako poistovetiti, pronalazeći u sudbinama prikazanih junaka deliće svoga ličnog iskustva.

Neki teatrolozi su ovaj Gavranov tekst imenovali komedijom, neki melodramom, neki dramom – a u njemu se sve te odrednice susreću i isprepliću, pozivajući glumce i reditelja na građenje snažne predstave, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Ako se slažete s tvrdnjom da su muško-ženski odnosi najvažniji za našu sreću i nesreću – onda ćete u ovoj predstavi istinski uživati.

LIKOVI:
TEA – Nevena Ristić
DAVOR – Ivan Mihailović
ENA – Nina Janković / Dragana Dabović
REŽIJA: Marija Lipkovski

Cena ulaznice na predstavu je 600 dinara. Informacije i rezervacije na broj telefona: 022/615-115.

Možda Vam se svidi i