Predstava „Amateri“ u mitrovačkom pozorištu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na Velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u petak 6. oktobra sa početkom u 20 časova biće odigrana predstava „Amateri“ reditelja Aleksandra Jankovića.

Uloge tumače: Miloš Vlalukin, Milena Predić, Marko Janjić i Srđa Bjelogrlić.

“Amateri” je socijalno angažovana crna komedija koja na izvrnut i ekscentričan način progovara o neuralgičnom punktu naše svakodnevice – siromaštvu koje poput raka izjeda ljudsko dostojanstvo i moral.
Dovedeni na rub egzistencije, junaci ove tragikomedije vodoinstalater papučar Zlatko Belić Beli (Marko Janjić ), isfrustrirani kukavac Grga (Miloš Vlalukin), lokalni socijani slučaj Kuka (Srđa Bjelogrlić) i iskusna prostitutka Stella, sa dva L (Milena Predić) odlučili su se na očajnički čin: pokušavaju da snime porno film “Made in Serbia” koji bi ih izvukao sa dna i napunio im džepove. Kako to obično biva u životu, priča kreće drugim tokom tako da oni, umesto telesne, pred publiku rasprostiru svoju emotivnu golotinju: svoje sudbine, svoje strepnje i frustracije, svoje utopijske želje…

Cena ulaznice za ovu predstavu iznosi 600 dinara.
Rezervacije karata važe do 04. oktobra. Sve informacije i rezervacije ulaznica mogu se dobiti u Sekretarijatu Pozorišta radnim danima do 15 časova, ili na telefon 022/615-115.

Možda Vam se svidi i