Sremska Mitrovica – Predstava pod nazivom „Lepotica Linejna“, u produkciji Kruševačkog pozorišta, igraće se na Velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u ponedeljak, 27. marta, sa početkom u 20 časova. Ovom predstavom mitrovačko Pozorište „Dobrica Milutinović“ obeležiće Svetski dan pozorišta.

„Lepotica Linejna“ je izuzetan dramski komad koji korespondira sa aktuelnim vremenom, baveći se društveno odgovornim temama kao što su: elementi nasilja u porodici, pravo na izbor i slobodu sopstvenog identiteta. Kreativni tim koji je stao iza ovog umetničkog poduhvata, potvrđuje umetnički integritet. Predvođen velikom i proslavljenom glumicom Ljiljanom Stjepanović, u ulozi Meg Folan, u predstavi igraju dva glumca Kruševačkog pozorišta: Dejan Tončić i Nikola Rakić, u ulogama Pata i Reja Dulija i Jelena Stajkovac u ulozi Morin Folan.

Režiju komada potpisuje Miloš Jagodić. Muziku i song za predstavu potpisuje Milan Đurđević i „Neverne bebe“. Kostim i scenografiju kreirala Darinka Mihajlović. Dramaturg predstave je Branislav Nedić.

Cena ulaznice za ovu predstavu iznosi 600 dinara. Informacije i rezervacije ulaznica na telefon 022-615-115.

You may also like