Sremska Mitrovica – Narednih dana u sremskomitrovačkom pozorištu “Dobrica Milutinović” biće nekoliko predstava za odrasle i jedna predstava za decu.

U petak 15. aprila sa početkom u 20:00 časova na Velikoj sceni pozorišta biće odigrana predstava za odrasle Teatra Rugantino iz Zagreba pod nazivom „ThisCousting“.

U subotu 16. aprila sa početkom u 21:00 čas na Velikoj sceni pozorišta biće premijerno odigrana predstava odrasle pod nazivom „Podušje“.

U utorak 19. aprila sa početkom u 21:00 čas na Velikoj sceni pozorišta biće odigrana predstava odrasle pod nazivom „Podušje“.

U četvrtak 21. aprila sa početkom u 20:00 časova na Velikoj sceni pozorišta biće odigrana predstava odrasle pod nazivom „Ožalošćena porodica“.

U subotu 23. aprila sa početkom u 12:00 časova na Velikoj sceni pozorišta biće odigrana predstava za decu pod nazivom „Pepeljuga u Zemlji čudesa“.

Istog dana sa početkom u 20:00 čas na Velikoj sceni pozorišta biće odigrana predstava za odrasle pod nazivom „Kao u snu letnje noći“.

U sredu 27. aprila sa početkom u 20:00 čas na Velikoj sceni pozorišta biće odigrana predstava za odrasle pod nazivom „Nušićev optimalan broj“.

U četvrtak 28. aprila sa početkom u 21:00 čas na Velikoj sceni Pozorišta biće odigrana predstava pod nazivom „Podušje“.

Možda Vam se svidi i