Sremska Mitrovica- Monodrama “Tačka ključanja” biće prikazana u „Art klubu Sirmijumarta” u sredu 12. novembra u 19,00 časova, po tekstu dramaturga Miloša Ilića, a u izvođenju glumca Stefana Uroša Tešića.

Stefan Uroš Tešić do sada je ostvario brojne uloge u pozorištu, okušao se na filmu, a diplomirao je i na Pravnom fakultetu. Glasove koji se pojavljuju u predstavi snimili su naši poznati glumci, među kojima su: Eva Ras, Gorica Popović, Nenad Ćirić, Branisalav Zeremski, Vladislav Mihailović, Radmila Tomović i dr.

Priča prati običnog čoveka, u jednoj naizgled bezizlaznoj situaciji, sa neverovatnim obrtima. Žanrovski je postavljena kao crna komedija.

Ovo je priča o Milošu Periću, jednom običnom građaninu. Poštenom i naivnom. Spletom neobičnih okolnosti, naći će se u situaciji u kojoj mu je pomoć neophodna i tada nastaje problem. Monodrama donosi pitanje “čija je nadležnost da pomogne čoveku”?.

Ulaz na predstavu je poruka na humanitarni broj 1033 što još jednom pokazuje humanost i solidarnost mladih umetnika i organizatora, s obzirom da jedna poruka obezbeđuje jedan obrok gladnima na Kosovu i Metohiji.

Rediteljska podrška: Petar Popović
Organizator: Centar za kulturu „Sirmijumart“

POZIVNICA

Tacka kljucanja - promo 3

Tacka kljucanja - promo 1

Tacka kljucanja - promo 2

You may also like