Sremska Mitrovica – U čitaonici Gradske biblioteke u Sremskoj Mitrovici u utorak, 22. januar u 18:00 časova biće održana  promocija knjige pesama „Nek živi ljubav“ autora Stanka Holcera.

Ova zbirka pesama objavljena je u izdanju Izdavačke kuće “Kairos“ u Sremskim Karlovacima. Svoju prvu knjigu poezije “Nek živi ljubav“ autor je posvetio svojoj majci i svim ženama sveta.

Stanko Holcer je rođen 1975. godine u Mariboru. Trenutno živi i radi u Holandiji. Dugi niz godina bavio se producentskim i menadžerskim radom i ovo je njegovo debitantsko književno delo.

Povodom svoje prve knjige Holcer kaže:

„Bio sam producent i menadžer mnogim pevačima sa estradne scene Hrvatske i Slovenije kao što su Vlado Kalember, Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec iz „Novih Fosila“, Zdravko Škender, Danijel Popović i drugi koje nisam nabrojao, jer ih je bilo mnogo za 15 godina muzičke karijere. Pišem već dugo i kao rezultat toga izašla je moja prva knjiga ljubavnih pesama „Nek živi ljubav“ – koju sam posvetio svojoj majci i svim ženama sveta. Inspiracije imam na pretek, a crpim je iz svog burnog dosadašnjeg života … Knjigu koja je upravo izašla iz štampe ću na jesen objaviti na engleskom i ruskom jeziku, za šta su već završeni dogovori. Za sada ću se baviti promocijom ove knjige po svim većim gradovima eks JU,“ istakao je Holcer.

 

You may also like