Sremska Mitrovica – Pozorište „Dobrica Milutinović“ Vas poziva na predstavu “Kum nije dugme” koja će se održati u petak 22. februar 2013. godine u 20:00 sati na Velikoj sceni.

Popularne “Kursadzije”, poznate po serijalu koji je svakako našao način da nasmeje veliki broj gledalaca, su svoje likove smestile u novu hit predstavu „KUM NIJE DUGME“.

Urnebesna komedija mentaliteta, karaktera, zapleta ostavlja za sobom mnogo smeha i komičnih situacija koje postoje u svakodnevnom životu.

Kursadžije u novoj hit komediji, posle 12 godina „KUM NIJE DUGME“. Priča počinje u Crnoj Gori gde KUM Djuro pokušava pronaći, tj. pozajmi novac koji je prethodno izgubio na kladionici. U toj sceni se pojavljuje i njegova žena Ljeposava koja dolazi na ideju da bi trebalo pozvati kuma Ajdemija. Kako Ajdemi nema novac, predlaže mu da ode u Jagodinu gdje poznati Palma novopečenim parovima dodjeljuje 3000 eura i poklanja put u Grčku.

Djuro odlazi u Jagodinu, gdje ga dočekuje kuma Jagoda koja je napravila dogovor sa Slađom, prof. engleskog iz Beograda koja opet želi da se uda, ne bi li zaradila neki novac. Tu počinje zaplet.

Fenserka iz Beograda prelazi preko toga što je kum već u nevenčanoj zajednici sa Ljeposavom i pristaje se kako tako udati.
Što se do kraja događa (naravno potpuni obrt) ne bi trebalo otkrivati.

Predstava traje sat i trideset minuta, četiri glumca i pet likova.
DJURO-Branko Babović
AJDEMI-Sasa Pantić
JAGODA -Andrija Kovač
LJEPOSAVA,pa SLADZA -Ivana Panzalović

Cena ulaznice 500 dinara.
Informacije i rezervacije na telefon 615 115.

Pozorište „Dobrica Milutinović“.

You may also like