Konkurs Exit festivala

Sremska Mitrovica – Exit festival otvara vrata za mlade ljude koji žele da rade, da posećuju najbolje žurke i da se druže iza scene sa svojim omiljenim izvođačima.

Ako spadate u grupu mladih koji imaju između 18 i 23 godina, prijavite se na konkurs za PR lice i promotere i promoterke Exit festivala . Konkurs je otvoren od 26. marta do 8. aprila, traže se promoteri festivala za celu Srbiju, a u saradnji sa Radijom B92 bira se PR lice za područje Beograda!

– Formular za prijavu na konkurs preuzmi ovde.
– Popunjen formular zajedno sa dve fotografije (portret i cela figura) i skenom (ili fotografijom) lične karte (ili indeksa), potrebno je poslati na konkurs@exitfest.org sa imenom i prezimenom u naslovu (subject).

Potrebno je da kandidati govore engleski jezik, da su društveni, pozitivni, da poznaju i prate Exit festival i muzičku scenu. Dodatno se vrednuju veština komunikacije i poznavanje Interneta, kao i rada na računaru uopšte.

Za dodatne informacije o konkursu na raspolaganju stoji broj info telefona +381 21 472 47 16 svaki radni dan od 13h do 15h.

Šta je radilo preko 3000 mladih ljudi koje je Exit angažovao prošle godine? Sticali su svoja prva radna iskustva na omiljenom muzičkom festivalu, upoznali provoda i novih horizonata gladne drugare iz celog sveta, malo radili, a puno se provodili i međusobno družili. Kroz mnogobrojne poslove na festivalu, direktnu promociju, rad na info-deskovima, kao i usavršavanjem u poslovima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i TV produkcije, sticali su korisne veštine i znanja za svoju buduću karijeru.

You May Also Like