Vintage shopping: Jedinstvena prodavnica „Šaci“

Od strane Ozon
0 komentar

Ova radnja je utopija za one koji se osećaju kao da su pogrešili kada uđu u radnju i pomisle da se nalaze u nekoj ekskluzivnoj prodavnici sa vrhunskom garderobom, malo parče raja za one koji žele da se odlično oblače. U Sremskoj Mitrovici se dobija više kada se “pazari” od Šaci.

Ova prodavnica u najpromentnijoj ulici grada je mesto za lokalne zaljubljenike dobrog “parčeta” garderobe, koji će nositi samo oni. Ovde je sve jedinstveno, što znači da će odevni predmeti koje kupujete biti samo vaši i vaši (mada je to sigurno jasno upotrebom reči „jedinstveno“). Ovo je vaš pravi izbor za trendove u sadašnjosti  ali može vas sačekati  već na prvo otvaranje vrata, ono što se već nosi u Svetskim metropolama.

Jedinstvena prodavnica za jednostavne kupce “Šaci”.

Ovde se isključivo prodaje klasirana i sortirana (second hand) garderoba, što znači sezonski razvrstana i klasirana kao što roba prve klase, extra i krem kvaliteta. Kod „Šaci“ kvalitet uvek pokriva cenu.

„Šaci“ prodaje isključivo robu, proverenog kvaliteta, uvoz direktno iz inostranstva, odličan kvalitet i povoljne cene.

Širok asortiman ženske, muške i dečije garderobe, kao i mnoge druge dodatke, kao što su kaiševi, torbe, kožna i kućna galanterija.

Među proizvodima su i dobro poznate, internacionalne marke, kao što su: BOSS, ZARA, TOMMI HILFIGER, H&M, NIKE, ADIDAS, CAMEL… a možda vas iznenadi i još po neki savršen, kvalitetan „komad“ garderobe.

Dosta vam je običnih second hand prodavnica? Ako jeste, vidimo se kod „Šaci“!

Kralja Petra I broj 50.

PROMO TEKST

Možda Vam se svidi i