Restoran DIANA. Zaustavite se – uživajte u dobrom zalogaju

Od strane Ozon
0 komentar

Na oko 400 metara od strogog centra Sremske Mitrovice nalazi se luksuzni restoran “Diana”, prvim zalogajem zakoračićete u svet hedonizma.

Po predanju, 1823. godine predivno zdanje sagrađeno je u ulici, sada pod nazivom Kralja Petra Prvog, jedna od najstarijih kuća u gradu, baš u ovoj kući koje je kompletno rekonstruisana nalazi se elitni kafe restoran “Diana”.

Zaustavite se na trenutak van zahuktalosti savremenog urbanog života – uživajte u dobrom zalogaju .

Restoran ima 90 sedećih mesta sa galerijom i prostranom baštom koja može biti i otvorenog tipa. U ponudi je i preko 80 vrsti vina iz više od 20 vinarija.

Sva vina su srpskog porekla, pretežno sa Fruške gore, nisu hteli da unose druga vina nego da se baziraju na ona u okolini.

Restoran Diana je mesto u kome se možete prepustiti potpunom užitku uz sva tri elementa koja hedonistima nude posebno zadovoljstvo.

  • Hrana
  • Piće
  • Ambijent

Restoran Diana je poznat po posebno pripremljenim jelima, sa pažljivo odabranim svežim namirnicama, pa nije čudo da je i omiljena destinacija Mitrovčana. Savršen kutak za hedoniste, poznavaoce dobrog društva, hrane, vina i atmosfere. Jedinstveno mesto, restoran drugačiji od svih drugih, tamo gde su svi koji dođu i budu maksimalno opušteni.

U kuhinjskoj ponudi možete naći ne samo dobro poznata jela kuhinje koju restoran Diana pažljivo priprema za svaku sezonu, već i drugih, vama omiljenih jela koje vrsni i iskusni kuvari ovog restorana sa puno ljubavi, veštine i iskustva, prema tajnim, starim dobrim, proverenim receptima spremaju najukusnije zalogaje.

JELOVNIK

KARTA PIĆA I VINA

RESTORAN DIANA

Za sve prave hedoniste, resotran DIANA je uvek pravi izbor za izlazak!

Možda Vam se svidi i