Kupite stan direktno od investitora! Cena od 850 do 950 evra po kvadratu

Od strane Ozon
0 komentar

Direktna prodaja stanova i lokala od investitora! Šid. Ugao ulice Svetog Save i Matije Gupca.

Kupovina nekretnine i posedovanje nepokretnosti je investiciona strategija koja može biti i te kako unosna. Pored toga što predstavlja odličan način da ostvarite pasivan prihod, ulaganje u nekretnine je u većini slučajeva sigurnija investicija od ulaganja u obaveznice ili akcije.

Zapravo, kupovina nekretnine u Srbiji važi za jedan od najčešćih i može se reći najisplativijih oblika investiranja.

Kupovina stana u izgradnji direktno od investitora je  profitabilna investicija! Stanovi se prodaju po ceni od 850 evra do 950 evra po m2. Stanovi su površine od 32 m2 do 70 m2.

Telefoni za informacije:  069/192-7777 069/375-8888        069/801-9888

Ako kupujete stan u kome ćete i sami stanovati ili pak s namerom da iznajmite, sasvim je izvesno da kupovina nekretnine predstavlja jednu od isplativijih investicija. Pažljivo razmotrite sve svoje mogućnosti i procenite da li vam lokacija odgovara i kako se to uklapa u vaš budžet. U svakom slučaju ovaj oblik dugoročnog ulaganja na kraju će se pokazati kao odličan plan za budućnost.

Kada je u pitanju kupovina nekretnina u ovom gradu, ali i u svim pograničnim gradovima, sasvim je izvesno da je isplativa. Zapravo, ekonomisti se slažu da dugoročno planiranje kupovine nekretnina, ako je plan zarada, pogranična mesta upravo su pravo ulaganje za ostvarenje zarade.

A ako još niste rešili svoje stambeno pitanje, cena nekretnine u zgradi koja je u poslednjoj fazi gradnje je trenutno najniža cena novogradnje i lako je da planirate kredit jer je sasvim izvesno da ćete ga i dobiti.

Promo tekst.

Možda Vam se svidi i