Hrana za pse, hrana za mačke i druge ljubimce, dodatna oprema. Sve u Pet Centar CLEAN DOG

Od strane Ozon
1 komentar

Širok spektar proizvoda iz kategorije Garderoba za pse. Povoljna cena. Igračke za pse. Oprema. Torbe i transporteri. Povodci… sve za vaše ljubimce.

Pet Centar: Ako si u blizini – svrati i brzo i lako okupaj psa

Sremska Mitrovica je dobila prvu samouslužnu perionicu za pse, gde vlasnici četvoronožaca mogu sami da prirede svom ljubimcu kompletno sređivanje, od kupanja, tretmana za dlaku, pa sve do sušenja. 

Za sve vlasnike pasa, a naročito za one one čiji su ljubimci veći, kupanje je predstavljalo noćnu moru! Priprema celog kupatila, ulazak u kadu, klizava podloga, negodovanje i strah ljubimca su bili neizbežni, a jedina alternativa bila je odvođenje psa u salone gde cene često nisu tako male i pristupačne.

U Sremskoj Mitrovici radi salon sa samouslužno kupanje pasa koje košta – jedan žeton 100 dinara, 2 minuta. U automat se ubacuje žeton i kreće zabava. Ukoliko je vlasniku neophodno još malo vremena, naknadno se može doplatiti.

Mašina je potpuno bezbedna i konforma za pse svih rasa.

Više ne morate da prljate sopstveno kupatilo i satima ga sređujete nakon što vaš pas otrese vodu sa sebe, dovoljno je da se uputite u lokal u kom sami kupate psa – brzo, jednostavno i zabavno!

Ideja je da bez zakazivanja i čekanja na termin sam okupaš psa.

Od opcija na raspolaganju su ti: dezinfekcija, šampon, regenerator, usisavanje dlake, ispiranje i sušenje, uz mogućnost korišćenja pauze kojom stopiraš vreme. 

Osim što možete okupati svog psa brzo i lako, Pet Centar ima i specijaliziranu trgovinu hranom i opremom za kućne ljubimce.

Pet centar je specijalizovana trgovina hrane i opreme za kućne ljubimce.

U raznovrsnoj ponudi možete pronaći sve za krznene i pernate prijatelje.

Takođe, pronaći ćete i proizvode vodećih svetskih proizvođača hrane i opreme za ljubimce, kao i najpoznatnije i najkvalitetnije brendove na tržišu.

Ono što je bitno istaknuti jeste da ćete u Pet centru uvek moći naći najbolji savet za vaše ljubimce.

Čekamo vas.

Ratarska ulica broj 24

Sremska Mitrovica

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Damir 26.08.2022. - 5:32 pm

Nesto novo u nasem gradu. Svaka pohvala za ideju. Veoma prijatan vlasnik, kompletna usluga. Za svaku preporuku vlasnicima pasa. Dodjite i probajte, bicete prezadovoljni.

Komentari su zatvoreni.