„Deus“ poražen na domaćem terenu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Fudbaleri KMF „Deus Futsal“ izgubili su na domaćem terenu od ekipe KMF „RB“ (Valjevo) rezultatom 3:5 (1:2).

Sudije: Božović Dragutin iz Kule i Jocović Miloš iz Vrbasa. Delegat: Bilić Đorđe iz Rume. Gledalaca: 100.
Pogotke su postigli: Grabić-1, Živanović-1, Jovanović Zoran-1 za „Deus“, Božić-3, Ranisavljević-1, Aleksić-1 za „RB“.

Utakmica drugog kola Prve Futsal lige Srbije donela je mnogo uzbuđenja na parketu hale „Pinki“, ali i veliku tugu za „Deusovim“ izgubljenim bodovima na domaćem terenu.

U prvom poluvremenu utakmice „Deus“ je igrao uglavnom odbrambeni stil igre i opredelio se za brze kontranapade. Gosti su stvarali veliki broj šansi za postizanje pogodaka, ali je golman i kapiten ekipe Đokić Alen sjajnim odbranama još jednom dokazao da je stub odbrane u ekipi.

Drugo poluvreme donelo je i veliki preokret u timu „Deusa“. Daleko bolja i organizovanija igra dovela je i do izjednačenja u 27. min.

Kada su gledaoci na tribinama očekivali da će „Deus“ doći i do pobede, u poslednjih pet minuta utakmice dolazi do popuštanja koncentracije što su gosti iskoristili, postigli tri pogotka i bodove odneli sa sobom.

Domaći igračima preostaje da se još bolje pripreme za nastavak takmičenja u ligi i da osiguraju preko potrebne bodove za opstanak u najelitnijem Futsal takmičenju u Srbiji.

Možda Vam se svidi i