Poznata glavna nagrada u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

Očekuje se da prvo izvlačenje dobitnika bude već u martu.

U nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ ukupno će biti podeljeno 11 stanova, a jedan od njih je u naselju Beograd na vodi.

U lutriji koju organizuje Vlada Srbije glavna nagrada je stan u naselju Beograd na vodi površine 70 kvadrata. Pored tog luksuznog zdanja, učesnike nagradne igre očekuje još 10 stanova, od kojih je osam u Beogradu, a dva u Novom Sadu. Među njima su dva trosobna stana nešto veća od 70 kvadrata u beogradskom naselju „Ivan Ribar“, zatim tri dvosobna stana od 55 kvadrata u naselju „Zemunske kapije“ kao i još tri dvosobna stana od 52 kvadrata na Čukaričkoj padini. Takođe će biti dodeljena i dva dupleksa u Novom Sadu. Stanovi su u potkrovlju i površine 115 i 116 kvadrata.

Nagradni fond je ove godine duplo veći, a među najvrednijim nagradama, pored stanova, jeste i 100 putničkih vozila „fijat 500L pop star“ pastelnocrvene boje. Uz stanove i automobile učesnici nagradne igre imaju šansu da osvoje i brojne vaučere za kupovinu nameštaja, bele tehnike, prehrambenih i drugih proizvoda…

Tako će biti podeljeno 10 vaučera za kupovinu nameštaja u objektima „Forma ideale“ pojedinačne vrednosti od 120.000 dinara, isto toliko vaučera za radnje „Gorenje“, iste vrednosti, zatim 20 vaučera od 60.000 dinara za kupovinu u objektima „Tehnomanije“, „Gomeksa“ i DIS-a.

Podsetimo da će nagradna igra biti organizovana kroz dva kruga u prvom kvartala ove godine i u trajanju od mesec dana. Očekuje se da prvo izvlačenje nagrada bude već u martu.

Kako su ranije isticali u Vladi Srbije, cilj nagradne igre je povećanje svesti kod građana i privrede o štetnosti sive ekonomije i animiranje svih da učestvuju u njenom suzbijanju i u povećanju poreske kulture.

Koverte su inače već počele da pristižu, a prodavci kažu da je sakupljanje računa tek počelo.

SrbijaDanas

Pročitajte još