Još jedan hladniji dan. Do srede sve toplije – 32 stepena

Minimalna temperatura u Srbiji danas 11°C, dok će maksimalna dnevna biti 23°C.

U Srbiji, danas, hladnije sa kišom ujutru u zapadnim, centralnim i južnim krajevima, a na severu Srbije sunčano. Sredinom dana i popodne se razvedrava i u ostalim predelima. Vetar umeren do pojačan severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 11°C na severu Vojvodine do 17°C u Negotinu, a maksimalna dnevna od 19°C do 23°C. Uveče suvo i prohladno. Temperatura u 22h od 8°C do 14°C.

U Vojvodini vetrovito i svežije, ali pretežno sunčano sa malo oblaka ujutru na jugoistoku Banata. Vetar umeren do pojačan severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 11°C do 13°C, a maksimalna dnevna od 20°C do 22°C. Uveče suvo i prohladno. Temperatura u 22h od 9°C do 12°C.

U Sremskoj Mitrovici u sredu hladnije uz razvedravanje ujutru i sunčano vreme tokom dana. Vetar umeren do pojačan severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 22°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h 11°C.

Vreme narednih dana u Sremskoj Mitrovici

U četvrtak vrlo hladno jutro, a tokom dana sunčano i toplije nego u sredu za oko 5, 6°C. Vetar slab, ujutru severni, a zatim severoistočni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 1°C do 6°C, a maksimalna dnevna do 24°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 10°C do 17°C. U petak i subotu pretežno i znatno toplije, u petak do 28°C, a u subotu malo iznad 30°C. U subotu krajem dana i u noći ka nedelji je moguća pojava kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova, najpre na severu Srbije. U nedelju nekoliko stepeni niža i prijatnija temperatura .

Related posts

Memorijalna utakmica u čast Miloša Zečevića Zeke

Suzbijanje krpelja u četvrtak i petak

Da li odmor mora biti apsurdno skup? Insta odmor ili ODMOR?