Sportske igre mladih. Posle šest sati u autobusu, izašli i POBEDILI

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Sportske igre mladih (SIM), najveća evropska sportska manifestacija za decu školskog uzrasta, održane su u Priboju, gde je ekipa sastavljena od osnovaca, koja je predstavljala Sremsku Mitrovicu pobedila u igri “Između dve vatre”.

Tim povodom danas je gradonačelnica Svetlana Milovanović organizovala prijem za članove Atletskog kluba „Sirmium“, za decu mitrovačkih osnovnih škola koja su osvojila prvo mesto u igri između dve vatre na državnom prvenstvu u Priboju, a u okviru Sportskih igara mladih. Prijemu su prisustvovali i generalni sekretar Sportskog saveza grada Sremska Mitrovica Nemanja Crnić, Sanja Mojsin, trener Goran Pavlović i pobednička ekipa „Sirmijuma“.

https://youtu.be/eBOvTRbN0L4

Gradonačelnica Sremske Mitrovice je čestitala mladim pobednicima i uručila im poklone za ostvaren značajan rezultat. Grad će i ubuduće da brine i ulaže u sport za svu decu Mitrovice.

U Priboju je održano prvenstvo za pojedine uzraste dece, i to u atletici (trka na 60 metara), u malom fudbalu i u igri između dve vatre.

Ekipa AK Sirmium u sastavu: Vanja Kečić, Teodor Stojković, Kim Sretković, Anastasija Stanković, Lara Džever, Andrej Aćimović, Ognjen Tubić, Mihajlo Žabić, Dejan Mojsin.

Ovom pobedom ekipa osnovaca, koji su i članovi Atletskog kluba „Sirmium“, plasirali su se na regionalno takmičenje Sportskih igara mladih koje će se održati u Sarajevu od 20. do 24. oktobra. 

Možda Vam se svidi i