Đaci poručuju SRAM VAS BILO! U Laćarku obijena „Učionica iz snova“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Za vreme zimskog raspusta obijena je jedna učionica Osnovne škole “Triva Vitasović Lebarnik” u Laćarku.

Ovu informaciju za Ozon potvrdila je direktorica laćaračke škole Nataša Zec.

Ona je objasnila da se radi o učionici koja je pre nekog vremena kompletno sređena i nosi naziv “Učionica snova” po istoimenom konkursu na kojem je ostvarila pobedu.

Prema rečima Zec, počinilac ili počinioci ovog dela su u učionicu ušli kroz prozor, a pored pribora koje su učiteljice koristile u nastavi iz iste je nestalo i ozvučenje.

“Ovo nije prvi put da su prostorije škole obijene, jer smo i prošlog leta imali sličnu situaciju kada je obijena fiskulturna sala. Inače pored velikog broja pasa lutalica u školskom dvorištu kojih jenostavno ne uspevamo da se rešimo, okupljanje mahom srednjoškolaca je drugi problem sa kojim se borimo, jer oni iza sebe zaista ostavljaju veliki nered i prave štetu. Upravo zbog toga smo uputili molbu Policijskoj upravi da pojača kontrolu školskog dvorišta u večernjim satima”, rekla je Zec.

Ona je dodala da je čitav slučaj prijavljen policiji i da se iskreno nada da će počinioci biti otkriveni, te da se slične situacije neće dešavati u budućnosti.

Foto: Ivona Popović

Možda Vam se svidi i