„Zmajeva“ škola nagrađena na Međunarodnom sajmu obrazovanja

Sremska Mitrovica – Na ovogodišnjem, 14. Međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi” dodeljena su priznanja najboljim vaspitno-obrazovnim ustanovama, pa je tim povodom Osnovna škola “Jovan Jovanović Zmaj“ nagrađena velikom zlatnom medaljom za visok kvalitet obrazovanja koji pruža.

Na osnovu ukupnih rezultata ocenjivanja, koji su obuhvatili nekoliko različitih kategorija, Osnovna škola “Jovan Jovanović Zmaj“svrstana je među najbolje osnovne škole u okruženju. Ocenjivanje kvaliteta prijavljenih učesnika obavlja Komisija koju imenuje organizator, Novosadski sajam, a koju čine istaknuti stručnjaci u oblasti obrazovanja i vaspitanja. Vrednuju se parametri kao što su: objekat, integracija sa drugim sistemima, promocije i prezentacije, uspešnost, humanitarne i sportske aktivnosti, kvalitet i zaštita životne sredine.

Priznanje je uručeno na svečanosti koja je održana 7. marta, u Kongresnom centru „Master“ Novosadskog sajma, a diplomu sa velikom zlatnom medaljom preuzeo je direktor škole Zoran Đurić.

Izvor/foto: Osnovna škola „Jovan Jovanović Zmaj“

Pročitajte još