JP „Putevi“ Srbije je najavilo radove koji će se odvijati na izlaznoj traci graničnog prelaza Šid, pa će tako do kraja godine kamioni koji se iz pravca Šida upute ka graničnom prelazu biti preusmeravani na granične prelaze u blizini.

Tokom trajanja radova, kamioni sa robom će biti preusmeravani na granični prelaz Batrovci, a prazni kamioni na granične prelaze Sot i Ljuba.

Deonica regionalnog puta koji vodi od grada Šid do graničnog prelaza Šid je po rešenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i JP Putevi Srbije do daljnjeg zatvorena za promet teretnih vozila.

Radovi su neophodni zbog rehabilitacije državnog puta II A reda broj 120 kako bi se stvorili bolji uslovi za transport robe na ovoj deonici.

Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz primenu semafora ili ručnim regulisanjem i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, kako najavljuju iz JP Putevi Srbije.

Teretni saobraćaj će se za vreme izvođenja radova nesmetano odvijati na ulaznoj traci graničnog prelaza Šid, dok za putnički saobraćaj nema izmena i on će se odvijati u oba pravca.

JP „Putevi Srbije“

Možda Vam se svidi i