Radovi na izgradnji „Lidla“ u toku, uskoro početak izgradnje objekta Stop shopa

Sremska Mitorovica – U narednom periodu startovaće i prvi konkretni radovi na izgradnji Stop Shop ritejl parka, nezvanično saznaje Ozon.

Radi se o prodajnom objektu austrijske kompanije Immofinanz koji će biti smešten na prostoru nekadašnje fabrike nameštaja FUDIN „1. novembar“ u Sremskoj Mitrovici.

Na pomenutom prostoru već neko vreme odvijaju se radovi na izgradnji objekta hipermarketa nemačke kompanije „Lidl“.

Foto: ekapija.com

Pročitajte još

4 thoughts on “Radovi na izgradnji „Lidla“ u toku, uskoro početak izgradnje objekta Stop shopa

   1. Molim Vas, pa da li ste pročitali tekst pre nego ste mi odgovorili?
    Mada, svaka čast na tome što ste objavili komentar.
    Šta nije razumno? Nije razumno to što ste u 3 rečenice pomenuli 4 firme, pa hajde sad Vi zamislite onog ko nije u toku sa dešavanjima kako može da razume o čemu radi i šta se gradi.
    Molim Vas malo opširnije da bi razumeli i mi koji nismo upućeni šta sve te firme rade i žele kod nas i kakve su prednosti za nas potrošače, jer to što ste Vi upućeni i mislite da je svima sve jasno, nije baš tako.
    Mogu da Vam pišem primer iz moje branše i videli bi ste da me ništa ne razumete u 3 rečenice, ali bilo bi previše teksta za komentar.
    Drugo, greška u kucanju:“na prostori“.
    P.S. Nije ovo jedina takva vest, pola vesti su takve.

    1. Ne postoji razlog da nečiji komenatar ne objavimo, mi smo tu zbog svih Mitrovčana i samim tim Vaše mišljenje nam je važno. Naravno, kritika je uvek dobrodošla, jer na taj način možemo da ispravimo neke naše greške i da radimo na tome da budemo bolji. Slovne greške, nadamo se da nam ne zamerate u velikoj meri, česte su u svim elektronskim i štampanim medijima, pokušavamo da svaku koju uočimo ispravimo.

Comments are closed.