Narodna kuhinja ponovo radi

Sremska Mitrovica – Nakon novogodišnjih i božićnih praznika ponovo sa radom startovala je Narodna kuhinja u Sremskoj Mitrovici.

Obroci će sve korisnike ovog vida socijalne pomoći, kao i do sada, biti deljeni na istim punktovima i u isto vreme. U Narodnoj kuhinji u Sremskoj Mitrovici obroci se svakodnevno dele na 4 različia punkta u gradu i jednom u Laćarku.

Tokom praznika za korisnike Narodne kuhinje bili su obezbeđeni lanč paketi.

Pročitajte još

One thought on “Narodna kuhinja ponovo radi

  1. “ Gospode,tvoja je ljubav kao sunčev sjaj, “
    ———–
    Ako verujemo,Božja ljubav (radost sva) kao sunčev sjaj,zahvalnošću,poštovanjem prema svakom biću,ljubavlju i istinskom poniznošću,imenom našeg milosrdnog dobročinitelja Isusa Hrista,duha,duše i tela potpunog iscelitelja i jedinog Spasitelja,blagim isceljujućim dejstvom Božjeg sunca,našu planetu i svako biće na našoj planeti,greje,ispunjava,isceljuje i blagodaću spašava.Amin. – Blagi Bože,Oče Nebeski,molimo te,sačuvaj naše ukućane,našu porodicu i naše bližnje,podari im zdravlja,mira,blagostanja i svega što im je potrebno,neka ih dobrota tvojega blagoslova uvek prati,blagi Bože,Oče Nebeski,ponizno te molimo i zahvaljujemo u ime Hristovo.Amin. – Blagi Bože,Oče Nebeski,budi milostiv nama i svima grešnima. – “ Poslanica Efežanima: 2:8 Jer ste blagodaću spaseni kroz veru; i to nije od vas, dar je Božji, „

Comments are closed.